tenka-ziletka-kazam-tornado-348-je-v-cesku-cena-je-6-999-kc
Novinka Tenká žiletka Kazam Tornado 348 je v Česku. Cena je 6 999 Kč

Tenká žiletka Kazam Tornado 348 je v Česku. Cena je 6 999 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 1. 2015 11:00 3

Smartphone díky tloušťce 5,15 milimetru vklouzne do každé kapsy, je lehoučký. Má také docela povedený displej a slušnou baterii, což nebývá zrovna přednost štíhlých telefonů.

Reklama

Tělo novinky Kazam Tornado 348 je monolitické a vyrobené ze slitiny hořčíku a hliníku. Na přední straně přístroje najdeme AMOLED displej s HD rozlišením a úhlopříčkou 4,8 palce, který před poškozením chrání sklíčko Gorilla Glass. Uvnitř pak na frekvenci 1,7 GHz tepe osmijádrový MediaTek MT6592, kterému sekunduje 1 GB operační paměti.

Hlavní fotoaparát dostal rozlišení osm megapixelů, má automatické ostření i přisvětlovací diodu. Čelní foťák pak nabízí nadstandardní rozlišení pět megapixelů.

Ve výbavě smartphonu najdeme samozřejmě i WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, FM rádio či 16 GB vnitřní paměti. Avšak moderní záležitosti jako NFC nebo podpora LTE sítí tu chybí, je nutné si vystačit s 3G. Akumulátor má kapacitu 2 050 mAh, což vzhledem k tloušťce telefonu není úplně špatný údaj. Smartphone je velmi lehoučký, hmotnost je pouze 95,5 gramu.

Kazam Tornado 348 má stejně jako všechny ostatní telefony této značky nadstandardní záruku výměny displeje v ceně zařízení. Pokud se uživateli podaří nějakým způsobem rozbít displej telefonu nebo krycí sklo, může kdykoli uplatnit jeho výměnu v prvním roce od koupi zařízení. Po registraci zařízení na oficiálních stránkách Kazamu si majitel může bezplatně prodloužit standardní dvouletou záruku o další rok.

Bílo-zlatá varianta ultraštíhlého smartphonu Kazam Tornado 348 je dostupná v tuzemské prodejní síti za 6 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama