herni-sluchatka-asus-strix-7-1-dorazi-v-unoru-za-6-299-kc
Novinka Herní sluchátka Asus Strix 7.1 dorazí v únoru za 6 299 Kč

Herní sluchátka Asus Strix 7.1 dorazí v únoru za 6 299 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 1. 2015 21:00 14

Asus představuje herní sluchátka Strix 7.1, která dokážou reprodukovat 7.1kanálový prostorový zvuk, potlačit 90 procent šumu z okolního prostředí a disponují čtyřmi profily spektra herního zvuku. V Česku a na Slovensku se objeví příští měsíc za cenu 6 299 Kč, resp. 226,90 euro s DPH.

Reklama

Nová sluchátka jsou nejen stylová, ale podle výrobce i pohodlná, a to i při dlouhodobém hraní. Jsou polstrována velmi měkkou paměťovou pěnou se šířkou 130 mm v nejširším bodě a potažena prodyšnou proteinovou koženkou. Náušníky lze pohodlně složit naplocho, takže je snadné vzít si sluchátka s sebou na LAN party nebo turnaj. Rameno mikrofonu je odnímatelné a umožňuje tak snadnou výměnu, přepravu a skladování.

Strix 7.1 se dodávají se samostatnou plug-and-play USB zvukovou stanicí, která funguje jako USB zvuková karta a umožňuje ovládání zvuku ve hře. Zvuková stanice nabízí až 90% filtrování šumu okolního prostředí, takže si hráči mohou užít čistou herní komunikaci bez rušivého hluku na pozadí, jako jsou například zvuky klávesnice.

Samostatné ovladače hlasitosti pro každý prostorový kanál umožňují hráčům vyladit vyvážení zvuku pro různé hry i podle osobních preferencí. Kromě toho mohou hráči okamžitě změnit výstup z vícekanálového prostorového zvuku na stereofonní zvuk pouhým přepnutím přepínače na USB zvukové stanici.

Výrobce nezapomněl ani na čtyři profily spektra herního zvuku. Ty zahrnují režim střelby pro střílečky z pohledu první osoby (FPS), režim kroků pro FPS, režim pro akční RPG a závodní režim. Tyto profily lze okamžitě vybírat prostřednictvím USB zvukové stanice. Například režim kroků pro FPS vylepšuje zvuk kroků ve střílečkách z pohledu první osoby, což hráčům pomáhá rychle identifikovat nepřítele a získat výhodu.

V České republice se sluchátka Asus Strix 7.1 začnou prodávat v únoru za doporučenou cenu 6 299 korun včetně daně.

 Herní sluchátka Asus Strix 7.1 dorazí v únoru za 6 299 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama