dying-light-je-za-dvermi-podivejte-se-na-trailer-k-prilezitosti-vydani-hry
Novinka Dying Light je za dveřmi, podívejte se na trailer k příležitosti vydání hry

Dying Light je za dveřmi, podívejte se na trailer k příležitosti vydání hry

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 1. 2015 20:15 4

Poslední minuty do vydání dlouho očekávaná zombie akce Dying Light rychle odtikávají a jak bývá zvykem, i borci z Techlandu nám přinášejí trailer, který by nás měl ještě před prvními recenzemi hry přimět ke koupi. Podívejte se na něj!

Reklama

Dying Light sleduje příběh Kyla Crynea, který je vyslán do karanténní zóny, kde má najít pohřešovaného vojenského papaláše. Samozřejmě jak už to tak bývá, události brzy naberou jiný směr a hlavní postava bude mít co dělat, aby se postarala sama o sebe.

Vedle parkourového pohybu a možnosti řešení nastalých situací několika různými způsoby, je hlavním tahákem hry otevřený herní svět a denní a noční cyklus, který bude mít vliv na dění ve hře – zatímco ve dne budou zombie spíše zalezlé, v noci se vydají na lov a tak pohyb po městě bude mnohem nebezpečnější.

Dying Light pro PC (stejně jako pro konzole nové generace) bude dostupné zítra, tedy 27. ledna, a to prostřednictvím digitální distribuce. Pakliže byste si chtěli koupit krabicovou verzi, budete si muset počkat přibližně o měsíc déle.

Zdroj: GameSpot 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama