na-cesky-trh-vstoupil-sestipalcovy-obr-alcatel-onetouch-hero-2
Novinka Na český trh vstoupil šestipalcový obr Alcatel OneTouch Hero 2

Na český trh vstoupil šestipalcový obr Alcatel OneTouch Hero 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 12. 2014 22:00 2

Alcatel uvedl na český a slovenský trh phablet Hero 2 s elegantním hliníkovým tělem a šestipalcovým displejem, který je možné ovládat stylusem. Novinka navazuje na loňský model ze stejnojmenné modelové řady.

Reklama

Hero 2 je dosud nejvyšší model výrobce, čemuž odpovídá i výbava a funkce. Výkon nového telefonu zajišťuje osmijádrový procesor s taktem 2 GHz, podporovaný 2 GB paměti RAM, což stačí i na nejnovější 3D hry nebo náročné aplikace.

Tento šestipalcový obr s Full HD displejem, který je téměř bez okrajů, díky mobilnímu připojení LTE nabízí také rychlé stahování dat až 150 Mb/s. Potěší také fotoaparát s rozlišením třináct megapixelů a řadou chytrých funkcí. O výdrž se stará baterie s kapacitou 3100 mAh, která udrží phablet v pohotovosti více než dva dny.

Hero 2 nabízí svým majitelům také speciální bonusy od světové DJ hvězdy Aviciiho, která se na vývoji telefonu osobně podílela. Přímo v telefonu najdete dvě tapety s touto ikonou electro-housu. Předinstalovaná aplikace Avicii vám pak umožní stáhnout si některou z jeho skladeb zcela zdarma. Nadšenci do DJingu ocení aplikaci Cross DJ Hero, s níž máte možnost namixovat si vlastní jedinečnou nahrávku a pustit ji do éteru, nebo si ji poslechnout.

Pahblet obsahuje i kapacitní stylus, který slouží pro ručně psané poznámky, náčrtky nebo provádění rychlých výpočtů. V systému proto najdete i speciální předinstalované aplikace – matematickou aplikaci FastMath, poznámkový blok SketchMate, boční panel pro rychlé spouštění s možností rozdělení obrazovky na dvě části pro současnou práci ve dvou aplikacích, nebo plovoucí přehrávač videa. S optimalizovaným rozpoznáváním rukou psaného písma zvládá Hero 2 i editování dokumentů nebo psaní SMS zpráv.

Přerostlý smartphone Hero 2 se v Česku a na Slovensku prodává za 11 990 Kč, resp. 429,90 euro s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama