fanousci-humble-bundle-uz-na-charitu-pomohli-vybrat-pres-50-milionu-dolaru
Novinka Fanoušci Humble Bundle už na charitu pomohli vybrat přes 50 milionů dolarů

Fanoušci Humble Bundle už na charitu pomohli vybrat přes 50 milionů dolarů

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 12. 2014 19:00 1

Popularita slevových akcí a výhodných balíčků na Humble Bundle neustále roste, takže vás asi nepřekvapí, že fanoušci Humble Bundle už na charitu přispěli 50 miliony dolary (asi  1,11 miliardy korun). 

Reklama

Humble Bundle je neznámější svými slevovými akcemi „pay what you want“, v nichž je zájemcům nabízen daný balík her za cenu, kterou si sami určí. Jelikož je však zájem o slevové akce obrovský, Humble Bundle před několika měsíci otevřela také svůj e-shop s hrami a vedle toho rozjela i další tematické nabídky, jako je Humble Mobile Bundle (nabídka her pro Android), Humble Books Bundle (nabídka e-knih) a Humble Weekly Humble (několika denní nabídka tematických her, například od jednoho vydavatele).

Fanoušci Humble Bundle už na charitu pomohli vybrat přes 50 milionů dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

Výtěžek ze všech prodaných položek potom jde jak mezi autory a vývojáře, tak i mezi charitativní organizace (přispěvatel si může vybrat, zdali jím darované peníze budou mezi ně rozděleny rovnoměrně, nebo v určeném poměru) typu Amerického červeného kříže, Doktorů bez hranic, EFF a podobně. V současné době na stránkách Humble Bundle probíhá výprodej her. Pokud byste tedy na Vánoce chtěli udělat dobrý skutek a chystáte se na nákup her, víte kde utratit své peníze.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama