skype-predstavil-novou-verzi-7-0-pro-windows
Novinka Skype představil novou verzi 7.0 pro Windows

Skype představil novou verzi 7.0 pro Windows

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 12. 2014 22:00 7

Skype oznámil vydání nové verze 7.0 pro operační systém Windows. Kromě lepšího barevného kontrastu a přehlednějšího zobrazení kontaktů vyniká aktualizace zejména svou přizpůsobivostí na dotykové obrazovky, ovládání je tak mnohem rychlejší a jednodušší.

Reklama

Vývojáři také učinili další krok v propojení oblíbené aplikace a byznysové komunikační platformy Lync. Nově mohou všichni uživatelé Skype uskutečňovat videohovory i se svými kontakty v Lync a naopak.

„Jsme rádi, že se nám daří stále více propojovat Skype a Lync, již před rokem jsme tyto dvě aplikace spojili zprávami a audiohovory a nyní přinášíme i videohovory. Věříme, že to našim uživatelům ušetří mnoho času a energie jak v práci, tak v osobním životě,“ řekl Tomáš Vocetka, ředitel Skype Česká republika.

Skype i nadále pracuje na neustálém zdokonalování svého produktu, a to i na základě nápadů a komentářů svých uživatelů. V případě jakýchkoli návrhů na vylepšení funkce aplikace Skype mohou uživatelé využít například blog Skype Community, Twitter nebo Facebook společnosti Skype.

Skype představil novou verzi 7.0 pro Windows
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: SkypeTZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama