project-cars-si-nyni-muzete-predobjednat-na-steamu
Novinka Project CARS si nyní můžete předobjednat na Steamu

Project CARS si nyní můžete předobjednat na Steamu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

22. 11. 2014 18:45 10

Pakliže se už nemůžete dočkat nadějně vypadající a graficky velmi pokročilé závodní hry Project Cars, která má vyjít 17. března 2015, můžete si ji hned teď pořídit v předprodeji a to za 49,99 €.

Reklama

Nákup hry Project CARS ještě předtím, než se dostane na pulty obchodů (a do záložek digitální distribuce) samozřejmě nepřináší jenom riziko, ale i výhody. Za důvěru, kterou do vývojářů hry brzkou koupí vkládáte, budete odměněni speciálním balíčkem nadupaných modifikovaných automobilů, což je u hry, která vedle hratelnosti staví také na naleštěné image, jedno z největších potěšení.

Project CARS si nyní můžete předobjednat na Steamu
i Zdroj: PCTuning.cz

Do Project CARS už byly oficiálně přislíbeny takové automobilové skvosty jako Ford GT40 Mk IV, BMW M1 Pro Car, McLaren F1, Sauber C9 a Mercedes-Benz AMG C-Coupe DTM. Co se týče samotného rozložení hry, tam by měl hrát prim mód kariéry. Přislíben je samozřejmě i zábavný multiplayer, ten to však bude mít dost těžké. Za pár dní se totiž má mezi hráče dostat automobilová závodní MMO, která má celkem velké ambice. Jsme zvědavi, jak tento souboj nakonec dopadne.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama