ubisoft-odebral-moznosti-nastaveni-fov-v-piratske-verzi-far-cry-4-aby-piratum-hrani-zneprijemnil
Novinka Ubisoft odebral možnosti nastavení FOV v pirátské verzi Far Cry 4, aby pirátům hraní znepříjemnil

Ubisoft odebral možnosti nastavení FOV v pirátské verzi Far Cry 4, aby pirátům hraní znepříjemnil

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

19. 11. 2014 20:30 28

U oblíbených a rozsáhlých her je víceméně tradice, že hráči po uveřejnění titulu hlásí problémy (obvykle s připojení k serverům, najdou se však i jiné kuriozity – viz. např. launch hry Assassin’s Creed Unity), což postihlo i Far Cry 4. Na různých fórech se však vedle nespokojených příspěvků ohledně konektivity hry objevily i stížnosti na to, že ve hře chybí možnost nastavení FOV (zorného pole)., což je dost neobvyklé.

Reklama

Daleko neobvyklejší pak byla skutečnost, že společnost Ubisoft chybějící položku nastavení FOV hry dlouho nekomentovala a chovala se, jako by problém neexistoval. Vysvětlení chování společnosti přišlo před několika hodinami od kreativního ředitele hry Alexe Hutchinsona. Ten na svém Twitteru napsal toto: „Počítačoví hráči! Pokud si stěžujete na chybějící nastavení FOV máte pirátskou kopii hry.“

Ubisoft odebral možnosti nastavení FOV v pirátské verzi Far Cry 4, aby pirátům hraní znepříjemnil
i Zdroj: PCTuning.cz

Patch pro pirátskou kopii hry se samozřejmě už rýsuje, takže Ubisoft tímto krokem piráty od hraní nijak neodradil, jedná se však o příjemný vtípek, kterých by mohlo být klidně i víc. Proč by hráči, kteří hru v podstatě ukradli, měli mít stejný servis jako poctivě platící zákazníci?

Zdroj: Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama