humble-jumbo-bundle-3-prinasi-saints-row-iv-tex-murphy-grid-2-a-dalsi-zajimave-hry
Novinka Humble Jumbo Bundle 3 přináší Saints Row IV, Tex Murphy, Grid 2 a další zajímavé hry!

Humble Jumbo Bundle 3 přináší Saints Row IV, Tex Murphy, Grid 2 a další zajímavé hry!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

12. 11. 2014 12:00 5

Na stránkách Humble Bundle dnes odstartovala další velice zajímavá (slevová) charitativní akce, ve které můžete nakoupit hry v celkové hodnotě 181 dolarů doslova a pár korun.

Reklama

Akce s názvem Humble Jumbo Bundle 3 v současné chvíli obsahuje 8 zajímavých her, které jsou rozděleny do několika skupin podle toho, kolik musíte zaplatit, abyste si je zpřístupnili. V cenové hladině "zaplať kolik chceš" se nabízí trojice her Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, Always Sometimes Monsters a 4 kopie hry Insurgency (jedna pro vás, tři na sdílení pro vaše přátele). Pokud Insurgency opravdu nasdílíte, přibyde vám na účtu zdarma ještě hra Full Mojo Rampage.

Humble Jumbo Bundle 3 přináší Saints Row IV, Tex Murphy, Grid 2 a další zajímavé hry!
i Zdroj: PCTuning.cz

Při zaplacení vyšší než průměrně zaplacené částky, což je v současné době cena okolo 6 dolarů, si vedle výše zmíněných her aktivujete také Grid 2, Blackguards a Euro Truck Simulator 2. Tato nabídka je navíc podpořena známým příslibem několika dalších her, které do balíčku přibydou o několik dní později.

Posledním stupínkem nabídky Humble Jumbo Bundle 3 je hra Saints Row IV, kterou společně se všemi dříve jmenovanými hrami získáte po zaplacení 12 a více dolarů. Tato charitativní akce (pokud neurčíte jinak, získané peníze se rozdělí půl na půl mezi vývojáře a charitativní organizace) končí přibližně za 13 dní a najdete ji na stránkách zde.

Zdroj: Humble Bundle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama