aplikace-a-hry-v-hodnote-pres-115-dolaru-mate-dnes-na-amazonu-zdarma
Novinka Aplikace a hry v hodnotě přes 115 dolarů máte dnes na Amazonu zdarma!

Aplikace a hry v hodnotě přes 115 dolarů máte dnes na Amazonu zdarma!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

30. 10. 2014 18:25 1

Amazon rozjel další propagační akci, díky níž si po několik následujících hodin můžete do svého zařízení s Androidem zdarma stáhnout aplikace a hry v hodnotě přes 115 dolarů. Stačí jen abyste se přihlásili ke svému Amazon účtu a tyto hry "odklikli" přes svůj internetový prohlížeč, nebo si je rovnou stáhli do svého zařízení skrze aplikaci Amazon.

Reklama
Aplikace a hry v hodnotě přes 115 dolarů máte dnes na Amazonu zdarma!
i Zdroj: PCTuning.cz

Jako nejzajímavější z celé slevové nabídky Amazonu se mi jeví pětice her Knock-Knock (hororová hra s neobvyklým grafickým stylem), World of Goo (stavebnice fujtajblíků), Devil's Attorney (tahová strategie z právnického prostředí), Eufloria HD (real-time strategie) a Braveland (tahová strategie podobná sérii Heroes of Might and Magic). Zmiňované hry bych vám doporučila doplnit o profesionální verzi fitness programu Endomonod Sports Tracker PRO a o povedený atlas lidského těla Human Anatomy Atlas

Kompletní nabídku dnes zlevněných her najdete na stránkách Amazonu zde, takže bedlivě vybírejte a hlavně - zbytečně se nerozmýšlejte. Nabídka totiž co nevidět vyprší.

Zdroj: Amazon

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama