skype-ve-verzi-7-0-bude-brzy-dostupny-i-pro-windows
Novinka Skype ve verzi 7.0 bude brzy dostupný i pro Windows

Skype ve verzi 7.0 bude brzy dostupný i pro Windows

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 10. 2014 13:00 8

Stejně jako na vašem mobilním telefonu nebo tabletu, můžete si nyní aktualizovat nejnovější verzi Skype i na svém počítači. Prozatím je verze 7.0, která sjednocuje design aplikace napříč platformami, dostupná pro Macbook a v dohledné době bude k dispozici i pro uživatele Windows. 

Reklama

„Jsme rádi, že můžeme našim uživatelům představit nejnovější verzi aplikace Skype pro Mac a zároveň poskytnout představu o tom, jak bude pravděpodobně vypadat stejná aplikace pro uživatele operačního systému Windows,“ říká Tomáš Vocetka, ředitel Skype pro Českou republiku.

Skype 7.0 přináší synchronizaci konverzací napříč všemi vašimi zařízeními, a to včetně odeslaných souborů. Těšit se můžete i na možnost multitaskingu, neboli chatování během hovoru, na který jste zvyklí ze svého tabletu nebo Xboxu. Stejně tak můžete uskutečnit hovor se skupinou svých přátel pomocí skupinových hovorů, které jsou již od letošního jara zdarma.

„V posledních letech jsme věnovali velkou pozornost zdokonalení funkce chatu právě na stolních počítačích a noteboocích, proto je pro nás spuštění verze 7.0 velkou událostí a doufáme, že si ji uživatelé oblíbí,“ dodává Vocetka.

Skype ve verzi 7.0 bude brzy dostupný i pro Windows
i Zdroj: PCTuning.cz

Skype ve verzi 7.0 bude brzy dostupný i pro Windows
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Skype

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama