mistrovstvi-cr-v-pocitacovych-hrach-startuje-jiz-zitra
Novinka Mistrovství ČR v počítačových hrách startuje již zítra

Mistrovství ČR v počítačových hrách startuje již zítra

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2014 20:30 4

To, na co netrpělivě čekali všichni čeští i slovenští příznivci kompetitivního hraní počítačových titulů, je konečně tady. Po roce je tu opět finále oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách, které po svém obnovení portálem PLAYzone.cz zažije už svůj 4. ročník. Celá událost se odehraje ve dnech 2. až 5. října na pražském výstavišti v Letňanech a každý den bude rozhodně o co stát. Bohatý program je připraven jak pro účastníky turnajů, tak i pro návštěvníky akce a diváky sledující živý přenos PLAYzone TV.

Reklama

Hlavním bodem programu jsou bezpochyby finálové turnaje o statisícové ceny a tituly oficiálních mistrů ČR, o které se bude bojovat ve čtyřech hrách. V pátek uvidíme napínavé souboje mezi celky eXtatus a eSuba v League of Legends, v sobotu se pro změnu v Counter-Strike: Global Offensive utkají nEophyte a Cyborg Factory a vše se uzavře v neděli, kdy jsou na programu 1v1 tituly, tedy zápasy uniQFazer versus TomikuS ve strategii StarCraft II a Styxon versus Silhan v karetním HearthStone.

Všechny ze zmíněných duelů, které se odehrají systémem BO5 (na tři vítězná utkání) si můžete vychutnat buď přímo na místě s projekcí na velké plátno a pohledem na hrající účastníky nebo z pohodlí svého domova díky živému přenosu PLAYzone TV. V obou případech vám doprovodný komentář zprostředkují naši odborní komentátoři.

A co vše dalšího na vás čeká přímo na finále MČR 2014, pokud se ho rozhodnete zúčastnit? Když z programu vypíchneme to nejlepší, půjde například o herní arénu HAL3000, v níž jsou k vyzkoušení naše certifikované MČR sestavy nejnovější 5. generace, otevřené Mistrovství ČR v TrackMania 2: Stadium, veřejné turnaje o ceny v CS:GO a League of Legends, tombola o bohaté ceny nebo třeba fotostěna, u které se můžete vyfotit s kámošem, oblíbeným hráčem či adminem a také jednou z našich sexy hostesek, jichž zde bude požehnaně!

Chybět samozřejmě nebudou ani stánky partnerů MČR, které se vyplatí navštívit. Proč? U Philips vás na vlastní oči přesvědčí, proč právě jejich herní LED monitory Brilliance jsou oficiálními pro MČR, zatímco o tom stejném – ovšem ohledně doplňkových periferií, jako jsou myši a klávesnice – vám povypráví lidi od Logitechu. Když se zastavíte u AlienWare nebo DELLu, nechají vás zde vyzkoušet jejich notebooky, ultrabooky i tablety. Dále zde budou stánky AVerMedia s prezentací nejvyspělejších streamovacích technologií, nVidia s možností otestovat vychytávky 4K, G-Sync a virtuální realitu v podobě Oculus Rift, Gigabyte s přehlídkou svých základních desek a grafických karet a společně Intel s Red Bullem, kteří přichystali také jedinečnou soutěž o ultimátního hráče roku 2014! A když si budete něco chtít zakoupit a odvést domů třeba na památku, jedinečné slevy jsou pro vás nachystány u CZC.cz a eSuby, kde zakoupíte herně laděné oblečení značky eSubaWear.

Mistrovství ČR v počítačových hrách startuje již zítra
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama