gamdias-eros-v2-headset-ktery-si-rozumi-s-kazdym-zarizenim
Novinka Gamdias EROS V2: Headset, který si rozumí s každým zařízením

Gamdias EROS V2: Headset, který si rozumí s každým zařízením

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 9. 2014 19:00

Společnost Gamdias na našem trhu uvedla novinku EROS V2 – elegantní herní headset, který si oblíbí jak hráči na PC tak i ostatní uživatelé.

Reklama

EROS V2 se vyznačuje především variabilitou připojení, kterou nabízí. Díky systému odpojitelného ovladače lze headset připojit pomocí 3,5mm jack konektoru, nebo pomocí USB, což dává uživateli svobodu ve výběru a neomezuje jej na pouhé použití s PC. 

Celému designu dominuje odlehčená konstrukce náhlavního mostu se samonastavitelným pásem. Díky tomu headset padne okamžitě bez nastavování úplně každému uživateli. Pohodlné měkké náušníky jsou vybavené měniči s neodymovými magnety o průměru 50 mm, které zastanou frekvenční rozsah od 20Hz-20kHz s impendací 32 Ohm.

Otočné flexibilní rameno citlivého mikrofonu lze libovolně nastavit podle potřeb uživatele, nebo jej lze sklopit podél mušle tak, aby nepřekáželo, pokud není zrovna využíván. Rozměry headsetu EROS V2 jsou 179 × 100 × 230 milimetrů.

Předpokládaná koncová cena novinky společnosti Gamdias je 1 350 Kč s DPH. Na zařízení bude možné uplatnit záruku po dobu 24 měsíců.

Gamdias EROS V2: Headset, který si rozumí s každým zařízením
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Gamdias TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama