evo-advanced-laser-mouse-mys-od-trustu-ktera-umi-pracovat-i-na-skle
Novinka Evo Advanced Laser Mouse: Myš od Trustu, která umí pracovat i na skle

Evo Advanced Laser Mouse: Myš od Trustu, která umí pracovat i na skle

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 9. 2014 19:00 2

Společnost Trust představila bezdrátovou myš Evo Advanced Laser Mouse. Ta zaujme atraktivní ergonomií, speciálními tlačítky, nastavitelnou citlivostí a vylepšeným laserovým senzorem.

Reklama

Novinka známého výrobce periferií je vyvedena v matně černém designu s pogumovaným povrchem a lemováním z broušené oceli. Do ruky prý padne ulitá, čemuž napomáhá rozšířená plocha pro palec. Nechybí také standardní skrolovací kolečko na střední ose, pod kterým se nachází tlačítko na změnu DPI. Vrchní strana je doplněna o indikátory stavu baterie a nastavené citlivosti.

Myš určená pravákům má speciální tlačítka umístěná na levé straně u palce. Kromě prohlížečových Back&Next se zde nachází Windows tlačítko, odkazující do Start Menu, a Zoom In&Out.

Evo Advanced Laser Mouse nabízí senzor pro přesnou kontrolu na jakémkoli povrchu a dokonce i na skle. Disponuje nastavitelnou citlivostí 800/1600/2400 DPI. Bezdrátové připojení zajišťuje USB přijímač skladovatelný v těle myši. Napájení je realizované dvěma AA bateriemi, které jsou součástí balení.

Myš je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 1 399 Kč s DPH v České republice a 49,99 euro s DPH na Slovensku.

Evo Advanced Laser Mouse: Myš od Trustu, která umí pracovat i na skle
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TrustTZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama