az-75-slevy-na-hry-batman-lego-f-e-a-r-a-dalsi-kde-na-steamu
Novinka Až 75 % slevy na hry Batman, LEGO, F.E.A.R. a další! Kde? Na Steamu!

Až 75 % slevy na hry Batman, LEGO, F.E.A.R. a další! Kde? Na Steamu!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

19. 9. 2014 11:00

Steam se stále drží pravidelných víkendových slev, takže na něm opět můžete výhodně nakoupit spoustu skvělých her, většinou až se 75% slevou. Víkendová slevová akce na Steamu se tentokrát týká her od vydavatele Warner Brothers. V jeho portfoliu najdeme takové pecky jako je sága akčních her Batman, kooperativních her pro děti LEGO, nebo hororovek F.E.A.R. Ceny těchto her se nyní pohybují mezi 3,49 € až 6,99 €. Pokud vám tedy chybí nějaký kousek do sbírky, nadešel čas dohnat resty!

Reklama

Vedle výše zmiňovaných zavedených sérií je ve slevové akci Warner Brothers k dispozici akční pecka Injustice: God Among Us (Ultimate Editon) za 4,99 €, podmanivá RPG hra Bastion za 2,74 €, nebo logické dobrodružství Scribblenauts za 3,49 €. Slevy na vybrané hry od Warner Brothers končí 22. září v 19 h SEČ.

Až 75 % slevy na hry Batman, LEGO, F.E.A.R. a další! Kde? Na Steamu!
i Zdroj: PCTuning.cz

Jestli vám tato nabídka nestačí, ještě není všem dnům konec. Vedle slevové akce Warner Brothers probíhaj na Steamu dvě samostatné víkendové slevové akce. První se týká tahové strategie Age of Wonders III, kterou zde nyní můžete koupit s 50%, tedy za 19,99 €, druhá se pak týká akční stealth hry Sniper Elite 3. Na ní je nyní sleva 33% a tak ji zde můžete koupit za 26,79 €. Také tyto dvě nabídky jsou platné až do pondělí (22. 9.) 19 h SEČ.

Kompletní přehled právě zlevněných her Warner Brothers na Steamu najdete zde.

Zdroj: Steam

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama