cryorig-pripravuje-montazni-kit-pro-patice-lga-2011-v3-ktery-dostaneme-zdarma
Novinka CRYORIG připravuje montážní kit pro patice LGA 2011-v3, který dostaneme zdarma

CRYORIG připravuje montážní kit pro patice LGA 2011-v3, který dostaneme zdarma

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 9. 2014 07:30 3

Jako reakci na nově vydanou sérii procesorů Intel "Haswell-E", které využívají patici LGA 2011-3, uvede značka CRYORIG novou montážní soupravu pro svoje chladiče procesorů. 

Reklama

Sada by měla být k dostání od října pro uživatele, kteří vlastní jeden z high-endových chladičů CRYORIG a kteří se rozhodli pro přechod na platformu X99. Mezi produkty, k nimž je možné získat tento kit, patří například vlajková loď společnosti CRYORIG chladič R1 Ultimate se dvěma pasivními věžemi. Upgrade sada pro patice LGA 2011-v3 bude k dostání také pro top-flow chladič C1 a nadcházející model věžového chladiče H5 Universal

CRYORIG připravuje montážní kit pro patice LGA 2011-v3, který dostaneme zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

K tomu, aby Vám společnost CRYORIG zaslala montážní kit pro patice LGA 2011-v3, je nutné zaslat výrobci registrační kód výrobku, který je dodávaný s produkty CRYORIG. Výrobce zároveň požaduje také doklad o koupi základní desky založené na čipové sadě Intel X99 Express s paticí LGA 2011-v3. Tyto informace posléze zákazník zašle na e-mailovou adresu podpory společnosti CRYORIG a sada bude zákazníkovi zdarma zaslána na příslušnou adresu. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama