acer-predstavil-dva-nove-monitory-s-vysokym-rozlisenim-a-extremne-tenkym-rameckem
Novinka Acer představil dva nové monitory s vysokým rozlišením a extrémně tenkým rámečkem

Acer představil dva nové monitory s vysokým rozlišením a extrémně tenkým rámečkem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 9. 2014 08:00 3

Společnost Acer představila dva nové modely monitorů, jejichž společným jmenovatelem je vysoké rozlišení a velice tenký rámeček okolo displeje. Jedná se o 27palcový monitor S277HK a 25palcový monitor H257HU. 

Reklama

Acer S277HK je prvním monitorem s rozlišením 3840 × 2160 pixelů, který nabídne bezrámový design a vestavěné reproduktory s prostorovým zvukem DTS (Digital Theater System). Od ostatních monitorů s UHD rozlišením se liší také netradiční konstrukcí kovového stojánku, který má nohu umístěnou v pravé části monitoru. Monitor je velice elegantní také díky tenkému hliníkovému rámečku a bílému lesklému povrchu zadního panelu. 

Acer představil dva nové monitory s vysokým rozlišením a extrémně tenkým rámečkem
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Druhý monitor označený H257HU nabídne taktéž bezrámovou konstrukci a futuristický stojánek s kruhovou základnou. Na rozdíl od modelu S277HK se monitor odlišuje nejen velikostí úhlopříčky, ale také rozlišením, které je "pouhých" 2560 × 1440 pixelů neboli WQHD. Stejně jako jeho větší sourozenec nabídne i tento monitor prostorový zvuk DTS zajištěný vestavěnými reproduktory.

Acer představil dva nové monitory s vysokým rozlišením a extrémně tenkým rámečkem
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Společným rysem obou modelů je také využití panelu typu IPS, který zajišťuje barevnou sytost a pozorovací úhly 178 v obou směrech. Oba monitory jsou zároveň vybaveny technologiemi, které výrazně snižují namáhání očí, mezi něž se řadí technologie flicker-free, tedy redukce blikání obrazu, a redukce modré složky světla. V případě využití monitoru při slabém osvětlení lze také snížit jas na pouhých 15% pomocí technologie Low Dimming. Mezi vstupy do obou modelů nalezneme porty DVI, HDMI 2.0 a DisplayPort 1.2. 

Acer začne S277HK a H257HU celosvětově prodávat od 4. čtvrtletí letošního roku.

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama