chytre-hodinky-apple-iwatch-budou-predstaveny-jiz-v-zari
Apple Novinka Chytré hodinky Apple iWatch budou představeny již v září

Chytré hodinky Apple iWatch budou představeny již v září

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 8. 2014 11:00 2

Informuje o tom John Gruber, který je údajným zdrojem úniků informací o produktech Apple z poslední doby. Podle něho Apple plánuje hodinky představit na chystané promo akci, kde by měl být představen i iPhone 6. To je lehce v rozporu se dřívějšími spekulacemi, že masová výroba hodinek začne až v listopadu. Přesto může Apple na akci představit třeba alespoň prototyp či maketu chystaných hodinek. 

Reklama

Tato akce se bude konat 9. září a kromě nové vlajkové lodi na poli chytrých telefonů, by zde měl Apple představit také svůj první phablet, který by mohl dát vzniknout zcela nové třídě zařízení Apple. Ale vraťme se k hodinkám iWatch. Pokud by měl Gruber pravdu, mohl by Apple využít příležitosti představení iPhone 6 společně s iWatch, jako doplňku k tomuto telefonu. 

Chytré hodinky Apple iWatch budou představeny již v září
i Zdroj: PCTuning.cz

První chytré hodinky od Apple budou s největší pravděpodobností kompatibilní pouze s operačním systémem iOS a bylo by velikým překvapením, kdyby spolupracovaly i s jinými platformami. O specifikacích se toho zatím moc neví, pouze to, že by první nositelné zařízení Apple mohlo být vybaveno zahnutým AMOLED displejem a dočkat bychom se snad měli také vodotěsnosti. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama