steam-client-beta-update-umoznuje-skryt-jakoukoliv-hru-z-vasi-knihovny
Novinka Steam Client Beta update umožňuje skrýt jakoukoliv hru z vaší knihovny

Steam Client Beta update umožňuje skrýt jakoukoliv hru z vaší knihovny

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

10. 8. 2014 21:00 4

Nachází se ve vaší knihovničce her na Steamu převážně dětské hry, a to i přestože sami děti nemáte? Nebo jste snad strávili více jak 200 hodin u Leisure Suit Larry a teď se za to stydíte? Potom se radujte. Díky nejnovějšímu updatu Steamu budete tuto prekérní situaci moci vyřešit jinak, než nucenou anonymitou.

Reklama

Ve Steam klientovi můžete nově skrýt jakoukoliv hru, s níž se na veřejnosti nechcete chlubit, nebo o níž ve své knihovničce nechcete zakopávat. Skrytá hra se přitom objeví v záložce "Hidden" a kdykoliv ji lze hrát, nebo ji do knihovničky vrátit.

Steam Client Beta update umožňuje skrýt jakoukoliv hru z vaší knihovny
i Zdroj: PCTuning.cz

Skrytí hry je naprosto jednoduché. V seznamu her klikněte pravým tlačítkem myši na hru, kterou chcete skrýt a v rozbaleném menu vyberte položku "Zvolit kategorie". V následujícím okně pak zaškrtněte možnost "Hide this game in my library" (zatím není přeloženo).

Pakliže nejprve potřebujete stáhnout Steam Beta Update, na horní liště klienta klikněte na nabídku "Steam", následně zvolte "Nastavení". V okně, které na vás vyskočí, v sekci "Účast na betaverzích" přepněte z "Neúčastnit se" na "Steam Beta Update". Po restartu klienta se update automaticky stáhne a nainstaluje.

Zdroj: Vlastní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama