kickstarterovsky-projekt-electronic-objects-slibuje-prenest-krasu-internetu-az-k-vam-domu
Novinka Kickstarterovský projekt Electronic Objects slibuje přenést krásu internetu až k vám domů

Kickstarterovský projekt Electronic Objects slibuje přenést krásu internetu až k vám domů

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

31. 7. 2014 14:00 5

Na internetu je více umění, než ve všech světových galeriích a muzeích dohromady. Většina tohoto umění bohužel bývá uvězněna uvnitř našich telefonů, facebookových účtů, nebo mailových schránek, čehož se rozhodli chytit šikovní designeři z New Yorku. Ti nás v právě probíhající kickstarterovské kampani žádají o peníze na projekt Electronic Objects.

Reklama

Electronic Objects bude samostatně stojící displej s počítačem, ukrytým v rámečku, který bude zobrazovat fotografie a obrázky z internetu přímo, skrze WiFi. To znamená žádné stahování dat do vašeho počítače a jejich přenášení do elektronického rámečku.

Kickstarterovský projekt Electronic Objects slibuje přenést krásu internetu až k vám domů
i Zdroj: PCTuning.cz

K výměně obrázků v rámečku Electronic Objekts nebude potřeba dokonce ani myš, klávesnice, či dávat like na Facebooku. Vystačíte si pouze se svým Android či iOS telefonem a speciální aplikací. 

Vedle klasických obrázků bude rámeček EO umět zobrazovat i animované GIFy a podporovat WebGL a většinu Javascriptových knihoven. Rámeček by měl spotřebovat přibližně stejně energie jako žárovka.

O projektu Electronic Objects se dozvíte více na příslušné kickstarterovské stránce, kde si můžete rámečky také předplatit. Do konce kampaně zbývá 7 dní.

Zdroj: Kickstarter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama