radost-z-kviff-zije-dal-uzijte-si-ji-take-prostrednictvim-generatoru-radosti-lg
Novinka Radost z KVIFF žije dál, užijte si ji také prostřednictvím Generátoru radosti LG

Radost z KVIFF žije dál, užijte si ji také prostřednictvím Generátoru radosti LG

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 7. 2014 09:00 1

Radost způsobuje celá řada věcí, od lásky a jídla až po hry a děti. LG zavzpomínalo na dny letošního filmového festivalu a připravilo Generátor radosti, díky kterému si každý vychutná tu pravou festivalovou atmosféru bez časových a místních limitů.

Reklama

Během 49. ročníku KVIFF měli návštěvníci možnost vyzkoušet si nový telefon LG G3 a zároveň se zapojit do soutěže o nejlepší krátké video. Všechny záběry jsou umístěny na nové microsite a zvolením několika kategorií je možné si vytvořit své vlastní festivalové video.

„Generátor radosti je skvělý nápad, jak se podívat zblízka na festivalové dění či si jen zavzpomínat na pěkné chvíle. KVIFF se díky němu stává přístupný skutečně každému,“ komentovala tento projekt Andrea De Sousa, marketingová manažerka LG Electronics.

Stačí si vybrat tři kategorie radosti, a pak už si jen užít minutové video, které se dá samozřejmě sdílet na Facebooku. „Můžete jím potěšit své blízké a namixovat jim ho přímo na míru,“ dodala Andrea De Sousa. LG G3 si v rámci KVIFF vyzkoušelo 172 lidí, kteří natočili více než 2 000 videí. Deset nejlepších vyhrává nový LG G3.

Generátor radosti je dostupný na oficiálním webu LG ZDE

Zdroj: LGTZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama