nova-mini-itx-skrin-zalman-m1-ma-cenovku-1-850-kc
Novinka Nová mini-ITX skříň Zalman M1 má cenovku 1 850 Kč

Nová mini-ITX skříň Zalman M1 má cenovku 1 850 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 7. 2014 19:00

Zalman uvádí na český a slovenský trh novou skříň formátu mini-ITX. Novinka pojmenovaná jako M1 je podle výrobce určena pro uživatele, kteří si chtějí postavit výkonnou sestavu v menší, stylové podobě.

Reklama

Nová skříň je vybavena dvěma 120milimetrovými ventilátory – jeden najdeme na přední straně, druhý je vzadu. Výrobce nabízí také možnost nainstalovat v horní části další dva větráky nebo zdvojený chladič integrovaného vodního chlazení. Dobré proudění vzduchu zajišťují přívody vzduchu umístěné na všech stranách skříně. Přívodní otvory jsou vybavené prachovými filtry a chrání tak vnitřní část počítače před prachem.

Skříň umožňuje instalaci pevných disků bez použití nářadí, a sada obsahuje podložky pro tlumení vibrací. Na čelní straně je navíc umístěna Hot-Swap pozice skrytá za otevíracím krytem. Tímto se výměna pevného disku stává mimořádně jednoduchá. M1 má tři interní pozice 2,5/3,5”, dvě pozice 2,5” a jednu externí pozici 5,25”. Do konstrukce se vejde grafická karta s délkou až 350 milimetrů.

Vnitřní část skříně, stejně jako u ostatních výrobků firmy Zalman, je v černém provedení. Otevírací kryt na čelní straně je vyroben z kartáčovaného hliníku. Na horním panelu se nachází dva porty USB 3.0, mikrofonový vstup a sluchátkový výstup, a také tlačítka Reset a Power.

Doporučená cena skříně nové dskříně od Zalmanu činí 1 850 Kč s DPH.

Nová mini-ITX skříň Zalman M1 má cenovku 1 850 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Zalman

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama