samsung-galaxy-s4-se-vznitil-pod-polstarem-13lete-holcicky
Novinka Samsung Galaxy S4 se vznítil pod polštářem 13leté holčičky

Samsung Galaxy S4 se vznítil pod polštářem 13leté holčičky

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 7. 2014 12:30 26

Pokud vám něco začne hořet u hlavy a ve spánku, může to mít fatální následky. 13letá dívka z Texasu však měla štěstí. Když šla spát, uložila si svůj telefon Samsung Galaxy S4 pod polštář a ten se během jejího spánku vznítil. Dívku naštěstí probudil kouř a štiplavý zápach ze škvařících se plastů telefonu, takže se jí nic nestalo. K újmě přišel jenom silně ohořelý polštář a matrace.

Reklama

Výbuch mobilního telefonu není nic neobvyklého. V nedávné době explodoval telefon Samsung Galaxy SIII v kapse Švýcarky Fanny Schlatter a ošklivě ji popálil stehno (více informací zde). Ve většině případů za tyto události může neoriginální baterie, která se přehřeje, nafoukne, začne hořet či rovnou exploduje. A toto je nejspíše i případ malé Texasanky. 

Chytrý telefon Samsung Galaxy S4 je v současné době na expertíze ve společnosti Samsung. Ti zkoumají, zdali požár způsobila baterie, nebo za něj může jiná závada na telefonu. Známý výrobce dívce mezi tím zapůjčil nový telefon a jejím rodičům nabídl, že zatím zaplatí škodu za polštář a matraci. 

Zdroj: PhoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama