tyhle-chytre-boty-vam-vibracemi-ukazuji-spravnou-cestu
Novinka Tyhle chytré boty vám vibracemi ukazují správnou cestu

Tyhle chytré boty vám vibracemi ukazují správnou cestu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

25. 7. 2014 21:00

Jedním z cílů tzv. "wearables" je, dopřát nám vyběhnout ven bez jakýchkoliv omezení, tedy hlavně bez hrbení se nad svými smartphony. Google Glass či chytré hodinky tuhle filozofii sice do jisté míry ctí, jenže když je používáte, stále se namísto kochání krajinou koukáte do displeje. To tyhle chytré boty na tom budou lépe.

Reklama

Myšlenka chytrých bot je taková, že majitel zadá místo, kam chce být doveden a boty ho vrněním na každé křižovatce upozorňují, jakým směrem se má vydat. Jednoduché, že?

Tyhle chytré boty vám vibracemi ukazují správnou cestu
i Zdroj: PCTuning.cz

Chytré boty by se měly začít prodávat v září. Vedle nich by měla být k dispozici i chytrá vložka do bot, která bude plnit tu samou funkci, ale uvnitř vaší vlastní obuvi. Chytrá vložka i boty budou komunikovat s Androidem, iOS i Windows Phone. Pokud po této novince toužíte, můžete si ji předobjednat na stránkách společnosti Ducere. Pár bot by vás měl vyjít přibližně na 150 dolarů.

Nápad na chytré boty sice pochází z Indie, ale již před 26 lety se ukázal v jedné z epizod sci-fi seriálu Červený Trpaslík (Red Dwarf). Doufejme tedy, že část výdělků tvůrci bot pošlou tvůrcům seriálu. 

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama