spolecnost-tdk-vydava-nova-bezdratova-sluchatka-wr780-se-40mm-menicem
Novinka Společnost TDK vydává nová bezdrátová sluchátka WR780 se 40mm měničem

Společnost TDK vydává nová bezdrátová sluchátka WR780 se 40mm měničem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 7. 2014 13:00

Japonský výrobce elektroniky, společnost TDK oznámila vydání svých nových bezdrátových sluchátek Life on Record WR780, které je možné připojit pomocí bezdrátové technologie Bluetooth 2.1 EDR. 

Reklama

Toto připojení oceníte především při propojení se smartphony a tablety s podporou NFC. Headset je vybaven také microUSB portem, který ale neslouží k propojení s PC, ale pouze k dobíjení sluchátek. K PC můžeme sluchátka připojit pomocí tradičního 3,5mm jacku umístěného na kabelu s délkou 1,2 m. Na tomto kabelu je umístěn také regulátor hlasitosti. 

Společnost TDK vydává nová bezdrátová sluchátka WR780 se 40mm měničem
i Zdroj: PCTuning.cz

Sluchátka jsou vybavena dvěma plnými mušlemi, uvnitř nichž nalezneme dvojici 40mm měničů. Mušle jsou opatřeny koženkovými náušníky. Sluchátka nabídnou samozřejmě také stavitelný hlavový most, který ale polstrovaný není. Mezi další specifikace patří například frekvenční rozsah 20 Hz – 20 000 Hz, impedance 32 Ω či citlivost 102 dB ± 3dB při 1000 Hz.

TDK plánuje zahájit prodej WR780 5. srpna prostřednictvím své mateřské společnost Imation, která by měla sluchátka začít distribuovat na různé světové trhy. Objevit by se tak mohla i u nás. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama