vodeodolnou-ctecku-pocketbook-aqua-si-muzete-vzit-i-do-vany
Novinka Voděodolnou čtečku PocketBook Aqua si můžete vzít i do vany

Voděodolnou čtečku PocketBook Aqua si můžete vzít i do vany

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 6. 2014 09:00 4

S novou čtečkou od PocketBook se nemusíte bát číst své oblíbené knihy ve vaně ani na pláži. Model Aqua splňuje totiž specifikaci odolnosti IP57, což znamená, že je částečně prachotěsný a zároveň vydrží 30 minut v maximální hloubce jednoho metru bez toho, aniž by došlo k jeho poškození. 

Reklama

Nová čtečka PocketBook Aqua má hmotnost 170 gramů a je vybavena šestipalcovým displejem E Ink Pearl. 1GHz procesor s podporou 256 MB operační paměti zaručuje plynulou a rychlou odezvu všech aplikací.

Přístup k internetu přes vestavěné rozhraní WiFi otevírá velké možnosti nejen ke čtení, ale také ke komunikaci na sociálních sítích s předinstalovanou službou ReadRate. Integrace služeb Dropbox a „Send To PocketBook“ umožňuje velmi jednoduchou synchronizaci a posílání knih a dalšího obsahu do čtečky bez nutnosti připojení kabelem k počítači.

Výrobce zároveň vyvinul novou řadu příslušenství pro svůj nový produkt. Elegantní kryty nejen že chrání přístroj proti poškrábání a jinému mechanickému poškození, ale představují také vhodný módní doplněk. 

Pocketbook Aqua je zákazníkům k dispozici ve dvou barvách: tmavě modré a bílé. Doporučená koncová cena je 3 399 Kč včetně DPH.

Voděodolnou čtečku PocketBook Aqua si můžete vzít i do vany
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PocketBook
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama