prezident-obama-je-fanouskem-herni-serie-zaklinac
Novinka Prezident Obama je fanouškem herní série Zaklínač

Prezident Obama je fanouškem herní série Zaklínač

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 6. 2014 17:30 3

Být prezidentem USA je hodně velká zodpovědnost. Člověk by si myslel, že v takové funkci není na nic čas, tím spíš pokud se jedná o nepodstatné činnosti jako je hraní videoher. Nedávno však vyšlo najevo, že tyto domněnky jsou docela liché. Pan Obama, prezident Spojených Států Amerických se totiž nechal slyšet, že je velkým fanouškem série Zaklínač. Zároveň však připustil, že má trošku zpoždění a tuto hru ještě nehrál.

Reklama

V roce 2011 Obama jel na výlet do Polska, kde ho zástupci země obdarovali kopií RPG hry od CD Projektu. Tento dárek byl myšlen jako symbol ekonomického vývoje Polska. Nestává se často, že by prezident nějaké země mluvil otevřeně o hře, tím spíš pokud by tato řeč byla myšlena v pozitivním slova smyslu. 

Prezident Obama je fanouškem herní série Zaklínač
i Zdroj: PCTuning.cz

"Když jsem tady byl naposledy, polský premiér Donald Tusk mi daroval videohru The Witcher, která má fanoušky po celém světě." řekl Obama. "Přiznám se, že v hraní videoher nejsem moc dobrý, ale myslím si, že je to skvělý příklad začlenění Polska do světové ekonomiky. Zároveň vzdávám hold talentu a pracovní morálce Poláků a moudrému úřadování polských vůdců jako je premiér Tusk".

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama