intel-angazoval-steva-funda-jako-noveho-marketingoveho-reditele
Novinka Intel angažoval Steva Funda jako nového marketingového ředitele

Intel angažoval Steva Funda jako nového marketingového ředitele

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 5. 2014 09:30

Společnost Intel oznámila, že jmenovala novým marketingovým ředitelem Steva Funda, špičkového manažera s bohatými zkušenostmi z marketingu a budování značky. V nové pozici bude podřízen přímo generálnímu řediteli Intelu, Brianu Krzanichovi.

Reklama

Podle vyjádření společnosti Intel bude Fund odpovědný za široké portfolio, které obsahuje globální marketingovou strategii, řízení značky, positioning produktů, průzkumy trhu, reklamu, partnerský marketing, marketing v maloobchodním řetězci, digitální marketing, sociální média a globální komunikaci.

Steve Fund, který nastoupí 2. června, přichází do společnosti Intel z firmy Staples, kde byl viceprezidentem pro globální marketing a členem nejvyššího vedení společnosti. Ve Staples, která je největším světovým výrobcem kancelářských produktů, vytvořil globální marketingové centrum excelence, vybudoval integrovaný tým působící napříč regiony a divizemi.

Dále posílil komunikaci společnosti, digitální marketing, zvýšil její viditelnost na sociálních sítích a restrukturoval přístup společnosti k externím agenturám. Rovněž řídil repositioning značky Staples, jehož bylo dosaženo v souladu s novou vizí společnosti.

Intel angažoval Steva Funda jako nového marketingového ředitele
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Intel

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama