enthoo-pro-nova-full-tower-pc-skrin-od-phanteks
Novinka Enthoo Pro – nová full tower PC skříň od Phanteks

Enthoo Pro – nová full tower PC skříň od Phanteks

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 5. 2014 11:00

Enthoo Pro od společnosti Phanteks je prostorná skříň formátu full tower, která je zároveň cenově dostupná. 

Reklama

Skříň má texturovanou vnější povrchovou úpravu, která připomíná vzhled kartáčovaného hliníku. K dostání budou dva modely Enthoo Pro označené jako PH-ES614P a PH-ES614PC. První zmíněný model je vybaven oknem do bočnice. Uživatelé se tak mohou pochlubit instalovanými komponentami a svým vodním či vzduchovým chlazením. Druhý model potom okno bočnice nemá. 

Enthoo Pro – nová full tower PC skříň od Phanteks
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Všechny prvky včetně bočnice jdou snadno odnímat a jsou přidělány pomocí šroubu, které můžou být oproti nýtům snadno oddělány. Tak lze rozebrat celou šasi, což umožňuje snadnou instalaci komponent a skříň je díky tomu vhodná i pro casemoddery. 

Rozměry skříně jsou 235 × 535 × 550 mm, hmotnost lehce překračuje 11 kg a pochlubí se také ocelovou šasi. Dovnitř můžeme instalovat základní desky formátů ATX, E-ATX, mATX a SSI EEB. Na zadním panelu je celkem osm slotů pro rozšiřující karty. Kromě toho se dočkáme třech 5,25" pozic, šesti pozic pro 3,5" disky ve dvou klecích a sedmi 2,5" pozic. Pro snadné vedení kabelů jsou na držáku základní desky předvrtány pogumované otvory. Pokročilý cable managament je zajištěn také pomocí Velcro pásek na suchý zip. 

Enthoo Pro – nová full tower PC skříň od Phanteks
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Co se chlazení týče, skříň nabízí prostor až pro deset 120mm ventilátorů nebo sedm 140mm ventilátorů. Jeden větrák s průměrem 200 mm je předinstalován za čelním panelem. Další 200mm ventilátor můžeme umístit na vrch skříně. Na vrchní panel můžeme instalovat radiátor vodního chlazení o délce až 420 mm. Menší radiátory lze umístit také na spodní, čelní a zadní panel. 

Enthoo Pro – nová full tower PC skříň od Phanteks
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Instalované grafické karty mohou mít maximální délku 472 mm při oddělání klecí pro disky. Chladič procesoru může mít výšku až 193 mm. Oba modely by měly být k dostání již tento měsíc za následující ceny:

  • PH-ES614P – s oknem bočnice – 99,99 dolarů (1 975 Kč)
  • PH-ES614PC – bez okna bočnice – 89,99 dolarů (1 775 Kč)

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama