d-link-zahajuje-prodej-prvniho-prenosneho-wi-fi-routeru-s-nabijeckou
Novinka D-Link zahajuje prodej prvního přenosného Wi-Fi routeru s nabíječkou

D-Link zahajuje prodej prvního přenosného Wi-Fi routeru s nabíječkou

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 3. 2014 12:00 3

Toto nevšední zařízení od společnosti D-Link bylo představeno již v rámci veletrhu CES 2014, o čemž jsme Vás informovali.

Reklama

Takže už pouze ve zkratce, jedná se o přenosný cestovní Wi-Fi (11AC) router, který lze zároveň využít jako nabíječku chytrých zařízení. Zařízení bylo pojmenováno AC750 Portable Router and Charger a bude se prodáván pod kódovým označením DIR-510L

Zařízení je ideálním pomocníkem na cesty, protože Vám pomůže, například v hotelu, vytvořit bezdrátovou síť s rychlostí přenosu dat až 750 Mb/s. Wi-Fi router pracuje ve dvou pásmech, tedy v pásmu 2,4 GHz a 5 GHz. 2,4GHz pásmo zajišťuje přenos dat rychlostí až 300 Mb/s, zatímco zbývajících 450 Mb/s poskytuje 5GHz pásmo. 

D-Link zahajuje prodej prvního přenosného Wi-Fi routeru s nabíječkou
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Uvnitř zařízení je zabudována integrovaná baterie, která má kapacitu 4000 mAh. Ta zajišťuje provoz routeru v případě, že ho nelze připojit do zásuvky. Tato baterie může zároveň sloužit k nabíjení chytrých mobilních zařízení pomocí dvou portů USB, které nalezneme na boku routeru. K routeru je zadarmo dodávána také mobilní aplikace mydlink SharePort, pomocí níž mohou uživatelé nahrávat, stahovat a streamovat multimédia a dokumenty z vašeho mobilního zařízení do externího paměťového zařízení připojeného k routeru pomocí USB portu. 

Wi-Fi AC750 Portable Router and Charger je již nyní k dostání za cenu 99,99 dolarů. U nás je router již také k vidění s cenou pohybující se kolem 3000 Kč.  

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama