moto-g-je-nejprodavanejsi-smartphone-motoroly-v-historii
Novinka Moto G je nejprodávanější smartphone Motoroly v historii

Moto G je nejprodávanější smartphone Motoroly v historii

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 3. 2014 08:13 3

Americká společnost v Barceloně žádné produktové novinky nepředstavila, přesto zde uspořádala tiskovou konferenci, na které přednesla několik zajímavých informací. Asi nejvíce pozornosti na sebe strhlo oznámení, že Moto G je nejprodávanější smartphone v celé historii firmy.

Reklama

Model Moto G, který ve střední třídě chytrých androidích telefonů působí jako zjevení, boduje nepřekonatelným poměrem cena/výkon. V Česku se dá pořídit za cenu kolem 5000 korun s DPH.

Telefon přitom používá čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 s taktem 1,2 GHz. Displej s úhlopříčkou 4,5 palce má HD rozlišení (1 280 × 720 obrazových bodů). Jemnost displeje je 329 obrazových bodů na palec. Fotoaparát s autofokusem je pětimegapixelový. Nechybí LED blesk nebo technologie HDR. Přední fotoaparát má rozlišení 1,3 megapixelu. Baterie s kapacitou 2 070 mAh je vestavěná a výrobce uvádí kombinovanou výdrž až 24 hodin.

V prodeji je Moto G s 8 GB a 16 GB interní paměti. Slot pro microSD karty pochopitelně chybí, není divu, šetřilo se. I tak ale výsledek stojí za to.

Naše PREVIEW levné Motoroly najdete v článku zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama