lg-je-podle-asociace-gsma-nejvice-inovativnim-vyrobcem
Novinka LG je podle asociace GSMA nejvíce inovativním výrobcem

LG je podle asociace GSMA nejvíce inovativním výrobcem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 3. 2014 11:30

Nejprestižnější ocenění mobilního průmyslu letos na Mobile World Congress (MWC) získala společnost LG. Cenu Výrobce roku si zástupci společnosti odnesli přímo z veletrhu v Barceloně, který je každoročním svátkem všech příznivců mobilních technologií.

Reklama

„Inovace jsou cestou k úspěchu a LG se po této cestě vydalo již před několika lety. Nyní začínáme sklízet ovoce dosavadní tvrdé práce, díky které se na světových trzích objevují stále nová a lepší mobilní zařízení,“ komentovala ocenění Andrea De Sousa, marketingová manažerka české divize LG Electronics. „Jsme proto velice hrdí na to, že GSMA letos tuto cenu udělilo právě nám,“ dodala.

Cenu každoročně udílí výbor celosvětové asociace GSMA (Groupe Speciale Mobile Association), která je také pořadatelem MWC. GSMA sdružuje téměř 800 mobilních operátorů z 220 zemí napříč všemi kontinenty.

LG na letošním kongresu mobilních technologií představilo celkem osm nových modelů smartphonů včetně netrpělivě očekávaného G2 mini, G Pro 2, ergonomicky prohnutého G Flex a sérii modelů řady F a L.

Zdroj: LG TZ 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama