tp-link-vydava-novy-wi-fi-opakovac-a-sitovy-adapter-ze-serie-av500-powerline
Novinka TP-Link vydává nový Wi-Fi opakovač a síťový adaptér ze série AV500 Powerline

TP-Link vydává nový Wi-Fi opakovač a síťový adaptér ze série AV500 Powerline

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 3. 2014 10:00

Společnost TP-Link přichází na trh s novým opakovačem bezdrátového signálu ze série produktů Powerline, který je dodáván společně se síťovým adaptérem pod označením TL-WPA4220KIT.

Reklama

Tento tzv. extender kit obsahuje dva Powerline adaptéry, označené jako TL-PA4010 a TL-WPA4220. První zněměný produkt se připojí do zásuvky a ke směrovači a promění tak vaši stávající elektrickou rozvodnou síť na počítačovou síť s rychlostí přenosu až 500 Mb/s. Druhý adaptér potom slouží k provozu bezdrátové sítě Wi-Fi s rychlostí až 300 Mb/s. Tento druhý adaptér navíc nabídne dva fast ethernet porty pro kabelové připojení PC či notebooků.  

TP-Link vydává nový Wi-Fi opakovač a síťový adaptér ze série AV500 Powerline
i Zdroj: PCTuning.cz

Společně mohou produkty pokrýt více než 300 m elektrických rozvodů, díky čemuž jsou ideálním řešením pro vícepatrové domy a velké kanceláře, kde se nalézají hůře přístupná místa s omezeným kabelovým a bezdrátovým pokrytím. Opakovač TL-WPA4220 je možné spárovat pomocí jednoho tlačítka s vaším notebookem, PC či jiným zařízením a navázat tak zabezpečené spojení, které je šifrované pomocí 128bitové AES šifry. Extender TL-WPA422 by se měl také nastavit úplně sám po zasunutí do rozvodné sítě, takže by nastavení sítě nemělo být problém ani pro laiky. 

Zařízení dále podporují technologii HomePlug AV a síťové standardy IEEE802.3, IEEE802.3u a Wi-Fi standard IEEE802.11b/g/n. AV500 Powerline kit TL-WPA4220KIT by měl být již nyní k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 59,99 dolarů. U nás je produkt možné zakoupit za cenu pohybující se kolem 1 900 Kč.  

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama