koncept-samsung-galaxy-note-book-rozlozte-si-svuj-smartphone-na-tablet
Novinka Koncept Samsung Galaxy Note Book – rozložte si svůj smartphone na tablet

Koncept Samsung Galaxy Note Book – rozložte si svůj smartphone na tablet

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 2. 2014 10:00 4

Určitě jste postřehli novinku o skládací čtečce elektronických knih, kterou pravděpodobně chystá Google. Nyní tu máme další neoficiální koncept rozkládacího zařízení od společnosti Samsung.

Reklama

Tentokrát se nejedná o eReader, ale o tablet, nebo spíše kombinaci chytrého telefonu a tabletu. Jedná se o návrh skutečně přelomového konvertibilního zařízení, který představil a vyvinul server T3. V současnosti jsou stále populárnější notebooky, které lze konvertovat do tabletu. Toto zařízení Samsung by mohlo být prvním smartphonem, který lze rozevřít do podoby tabletu. 

Koncept Samsung Galaxy Note Book – rozložte si svůj smartphone na tablet
i Zdroj: PCTuning.cz

Galaxy Note Book by podle konceptu měl být v podobě tabletu vybaven skládacím 7,9palcovým AMOLED displejem s rozlišením 3072 × 2560. Při "rozpůlení" a transformaci tabletu do podoby smartphonu dostaneme 5,5palcový displej s rozlišením 2K. Kromě toho by mělo být 2-in-1 zařízení vybaveno 5Mpx fotoaparátem, který zvládne pořizovat video záznam v rozlišení 720p. 

Uvnitř zařízení by mohlo být nainstalováno SoC Qualcomm Snapdragon 800 v kombinaci se 3 GB RAM pamětí a 64GB vnitřním úložištěm. Baterie by neměla být také žádné ořezávátko a měla by mít kapacitu 9500 mAh a zajistit tak více než dostatečnou výdrž. Nechybí ani operační systém Android s optimalizovaným prostředím Magazine UX od Samsung. 

Zatím se jedná pouze o koncept, který je neoficiální a je spíše hudbou budoucnosti. Problémem jeho provedení by byla hlavně cena, která by byla pravděpodobně značně obrovská. Zbývají jen dvě otázky. Není to zbytečné? Měli byste o podobné zařízení zájem?

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama