odhalena-bila-graficka-karta-galaxy-geforce-gtx-780-ti-hall-of-fame
Novinka Odhalena bílá grafická karta Galaxy GeForce GTX 780 Ti Hall of Fame

Odhalena bílá grafická karta Galaxy GeForce GTX 780 Ti Hall of Fame

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 12. 2013 14:00 9

Společnost Galaxy, kromě odhalení grafické karty GTX 780 ze série Gamer, oficiálně představila také novou grafiku ze série Hall of Fame (HOF),

Reklama

Jedná se o high-end model GeForce GTX 780 Ti. Grafická karta se drží designu celé série HOF, která je typická především svoji bílou barvou PCB a chladiče. Když už jsme u chladiče, ten zabírá celkem tři sloty a z větší části je tvořen pasivem s hliníkovým žebrováním, do něhož je teplo odváděno ze základny, za pomoci heatpipe trubic s průměrem 8 mm, které jsou vyvedeny z poniklované mědi. 

Odhalena bílá grafická karta Galaxy GeForce GTX 780 Ti Hall of Fame
i Zdroj: PCTuning.cz

Karta by měla být silně továrně přetaktovaná, ale výrobce se zatím o konkrétním taktu nezmiňuje. Napájena bude pomocí dvojice 8-pinových PCIe napájecích konektorů. Napájení zajišťuje 10-fázové VRM, které využívá také regulátor CHiL CHL8318 v kombinaci s IR3550 PowlRstage DrMOS čipy. Celkový výstup VRM je potom až 480A. 

Galaxy tvrdí, že GTX 780 Ti HOF bude nejvýkonnějším provedením GTX 780 Ti a měla by svým výkonem dohnat dokonce nedávno představenou GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition od EVGA. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama