cesky-internet-uz-nebude-jako-driv-zemrel-michal-kolesa
Novinka Český internet už nebude jako dřív - zemřel Michal Kolesa

Český internet už nebude jako dřív - zemřel Michal Kolesa

Z. Obermaier

Z. Obermaier

11. 11. 2013 16:04 36

Smuteční oznámení na PCT nenajdeme každý den, Michal Kolesa ale stojí za naší vzpomínku!

Reklama
Český internet už nebude jako dřív - zemřel Michal Kolesa
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud o sobě tvrdíte, že jste "geek" nebo "ajťák", musíte ho znát. Legendární internetová ikona a věčný diskutér Michal Kolesa je a bezesporu legendární postava. I když byl jeho projev svérázný, mnohé šokoval nebo urážel, jednalo se uvnitř o velkého myslitele. Jedni ho milovali, druzí nenáviděli - všichni ho ale znali. Také u nás na PCT byl častým účastníkem diskusí a komentářů. S lítostí tedy oznamujeme, že Michal Kolesa nás v těchto dnech navždy opustil ve věku 29. let.

Kdo byl Michal Kolesa: Vyučil se elektrikářem a poté vystudoval na Střední průmyslové škole obor strojírenství. Nyní je v invalidním důchodu a do jara roku 2013 žil s matkou v jistém bytě v Rakovníku. Jeho otec se před pár lety odstěhoval (slovy Michala: „Táta si jednoho krásného dne usmyslel, že se bude každý den sprchovat a odstěhoval se za milenkou“). Jediným příjmem jejich domácnosti je Michalův invalidní důchod (v roce 2011 byl jejich příjem jednorázově vylepšen výnosem z prodeje bytu zděděného po Michalově babičce). Únik z tohoto neutěšeného světa umožňuje Michalovi internet, především pak diskusní fóra; také se snaží na sebe kdekoli upoutat pozornost. Jeden čas se pokoušel přivydělávat si jako webdesignér. Silně touží vidět plavající ženy, o čemž často a rád diskutuje viz "Já bych raději chtěl viděl plavat ženu naživo, než krysy v ledničce" .

Pokud byste mu chtěli udělat radost, můžete mu vyrobit plastový pohřební věnec, dle jeho vlastního návrhu. Zde je vše potřebné.

Zdroje: Exotopedia, osobní web

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama