mad-catz-prichazi-s-bezdratovym-gamepadem-c-t-r-l-r
Novinka Mad Catz přichází s bezdrátovým gamepadem C.T.R.L.R

Mad Catz přichází s bezdrátovým gamepadem C.T.R.L.R

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 6. 2013 10:00 1

Společnost Mad Catz Interactive, Inc, představila svůj nový bezdrátový gamepad C.T.R.L.R, určený především pro mobilní a chytrá zařízení.

Reklama

Jedná se inteligentní zařízení, které by mělo být možno pomocí Bluetooth propojit s jakýmikoliv chytrým telefonem či tabletem. Segment mobilního hraní v současnosti vzkvétá a proto se i vývojáři z Mad Catz rozhodli k vydání tohoto netradičního inteligentního zařízení. Ovladač resp. gamepad by měl hráčům umožnit příjemnější herní zážitek a snazší ovládání. Navíc zařízení využívá inovativní technologii GameSmart.

Mad Catz přichází s bezdrátovým gamepadem C.T.R.L.R
i Zdroj: PCTuning.cz

C.T.R.L.R herní zařízení podporuje tři Human Interface Device (HID) režimy. Prvním z nich je zmiňovaný GameSmart režim, který implementuje standardní HID ovládací prvky pro zjednodušení hraní v prostředí operačního systému Android. Dalším režimem je potom Mouse Mode, ten je vhodný pro hry, které vyžadují dotykové ovládání. V režimu PC jsou implementovány standardní ovládací prvky klasického gamepadu pro PC. 

Kromě toho C.T.R.L.R nabízí jak Bluetooth Classic, tak Bluetooth Smart (4.0) technologii, k připojení ke starším, budoucím i současným chytrým zařízením. GameSmart technologie dále mimochodem také umožňuje vývojářům her snadnější implementaci prvků konzolových her na mobilní zařízení. 

Mad Catz přichází s bezdrátovým gamepadem C.T.R.L.R
i Zdroj: PCTuning.cz

Zařízení by mělo být k dispozici v létě 2013, zahájení prodeje tedy můžeme očekávat již brzy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama