po-samsungu-galaxy-s4-bude-i-verze-mini-stejne-jako-minuly-rok
Novinka Po Samsungu Galaxy S4 bude i verze Mini, stejně jako minulý rok

Po Samsungu Galaxy S4 bude i verze Mini, stejně jako minulý rok

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 3. 2013 06:00 11

K uvedení dojde pravděpodobně až během června a července. Na trh se dostane jak verze pro jednu, tak i pro dvě SIM karty. Najdeme zde dvoujádrový procesor a 4,3palcový Super AMOLED displej.

Reklama

Samsung chce ze své řady telefonů Galaxy S vytřískat vše a tak stejně jako minulý rok připravuje po nedávné premiéře i verzi Galaxy S4 Mini. Výrobce sází zejména na podobnost s Galaxy S4, která je ale jen na úrovni vzhledu a operačního systému včetně nadstavby a dalších aplikací. Stejně jako jeho větší bráška bude mít Android 4.2.2 Jelly Bean s nadstavbou TouchWiz Nature 2.0 a stejné aplikace, které byly uvedeny spolu s modelem Galaxy S4.

Po Samsungu Galaxy S4 bude i verze Mini, stejně jako minulý rok
i Zdroj: PCTuning.cz


Vlevo Galaxy S4, uprostřed S3 a vpravo S4 Mini

Tím ale veškerá podobnost končí. Displej má totiž úhlopříčku „jen“ 4,3 palce a qHD rozlišení, tedy 960 × 540 pixelů. Jedná se o Super AMOLED panel a celková hustota pixelů je 256 pixelů na palec. Srdcem je neznámý dvoujádrový procesor s frekvencí 1,6 GHz.

Galaxy S4 Mini (GT-I9190) bude uveden někdy v červnu nebo červenci v jedno i dvou SIM konfiguraci. Očekávaná cena bude mezi 8 000 – 10 000 Kč.

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama