potapeni-se-smartphonem-sony-xperia-z-v-bazenu
Novinka Potápění se smartphonem Sony Xperia Z v bazénu!

Potápění se smartphonem Sony Xperia Z v bazénu!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 2. 2013 10:00 6

Smartphone Xperia Z zaujme nejen dokonalým pětipalcovým displejem s Full HD rozlišením a atraktivním designem, ale i tím, že je vodotěsný. V praxi tak máte možnost natáčet video ve vysoké kvalitě přímo pod vodou, například při návštěvě bazénu.

Reklama

Nepřehlédněte:

GOOGLE JE ODHODLÁN VYRÁBĚT NEXUS TELEFONY S VELMI KVALITNÍMI FOTOAPARÁTY, NAPSAL VIC GUNDOTRA

V současnosti nejlepší model japonského výrobce má konstrukci odolnou proti vniknutí vody, přístroj tak přežije i nechtěnou koupel po dobu 30 minut, do hloubky až jednoho metru. Xperia Z má certifikaci IP57, což znamená, že je také odolná vůči prachu. Hlavní fotoaparát umístěný na zadní straně má rozlišení třináct megapixelů a je schopný pořizovat Full HD video v režimu HDR.

Mechanická spoušť je vyvedená na pravém boku přístroje. Výrobce vybavil telefon novým senzorem Exmor RS, jenž zvyšuje kvalitu snímků za horšího osvětlení, typicky za šera a v noci. Díky sekvenčnímu režimu uživatel může za 68 sekund zaznamenat neskutečných 999 fotografií.

Video pořízené Xperií Z pod vodou vypadá vcelku povedeně. Na výsledek se ostatně podívejte sami. Telefon zahájí prodej 21. února v Berlíně.

Zdroj: PhoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama