benq-grunex-challenge-2013-velkolepa-herni-show-i-tento-rok
Novinka BenQ Grunex Challenge 2013 - Velkolepá herní show i tento rok

BenQ Grunex Challenge 2013 - Velkolepá herní show i tento rok

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 2. 2013 13:00

Už nyní se mohou nadšenci počítačových her těšit na celoroční soutěž BenQ Grunex Challenge 2013, kterou pořádá herní portál Grunex. Po veleúspěšném minulém ročníku, jehož vyvrcholení proběhlo na výstavišti Praha Holešovice v rámci veletrhu GameExpo, tu máme pokračování.

Reklama

BenQ Grunex Challenge je série turnajů, v nichž hráči sbírají po celý rok body v online a offline turnajích ve své oblíbené hře. V závěru sezóny se vyhodnotí kompletní bodový zisk všech hráčů resp. týmů a nejlepší postoupí na velké grandfinále, kde budou bojovat o ceny za statisíce. Stejně jako minulý rok, i letos odehrají své nejdůležitější boje na počítačích HAL3000 a monitorech BenQ XL2411T. 

„Já si myslím, že to byla perfektní akce jak pro hráče, tak pro lidi, který se přišli podívat. Taková akce se přeci nevidí každý měsíc. Líbilo se mi, jak to všechno fungovalo, včetně organizace,“ Tak se po turnaji rozplýval hráč s přezdívkou dyckytaj.

Od minulého roku jsme se rozhodli změnit podporované hry. Přednost dostávají velice populární novinky, které si zejména ve světě získávají své místo na herní scéně. Jejich popularita však stoupá i u nás.

První hrou je fantasy strategie DOTA2, kde ovládáte postavičku a spolu s dalšími čtyřmi spoluhráči se snažíte dobýt základnu soupeře. Další hra, která je zařazena do BenQ Grunex Challenge 2013, je nástupce nejrozšířenější FPS hry CS 1.6 a CS:S, tedy Counter Strike: Global Offensive. Kdo by neznal tuto známou střílečku. Další akční hrou je stejně jako minulý rok Call of Duty 4. A poslední hrou je fotbalový simulátor FIFA13.

A o co se v letošním ročníku BenQ Grunex Challenge 2013 bude hrát? Nebudou chybět grafické karty a základní desky od MSI, nově také herní periferie, tedy myši, klávesnice a headsety od GX Gaming. Samozřejmostí jsou nejen herní monitory BenQ XL2411T, ale také digitální fotoaparáty BenQ GH650 nebo kamery BenQ M33. To vše v celkové hodnotě přes čtvrt milionu korun.

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama