spekulace-microsoft-odhali-xbox-720-xbox-infinity-na-e3-2013
Novinka Spekulace: Microsoft odhalí Xbox 720 / Xbox Infinity na E3 2013

Spekulace: Microsoft odhalí Xbox 720 / Xbox Infinity na E3 2013

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

5. 1. 2013 20:00 46

 Next-Gen konzola Xbox 720 či Xbox Infinity se bude poprvé podle spekulací prezentovat na E3 2013. Kdy se dostane do prodeje však není vůbec jisté. 

Reklama

Oficiální mluvčí pro záležitosti okolo konzol Xbox Larry Hryb, známější pod gamertagem Major Nelson, dal na své stránky odpočítávání, které koreluje se začátkem letošní E3. Nic bližšího jsme se od Hryba nedozvěděli, ale podle mnohých to implikuje jediné - na E3 se poprvé představí next-gen konzola Xbox 720, či spíše Xbox Infinity.

Podle uniklých informací by měl mít nový Xbox čtyř-jádrový procesor od společnosti Intel, 4 nebo 8 GB RAM a grafickou kartu od společnosti nVidia. Oproti next-gen konzolám Nintendo Wii U je to obrovská porce výkonu navíc, i když Nintendo vsází spíše na jiné věci než je čistý výkon.

Spekulace: Microsoft odhalí Xbox 720 / Xbox Infinity na E3 2013
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě Xboxu se očekává představení nové verze ovladače Kinect, která by měla podporovat hraní až pro čtyři hráče zároveň.

Konzola by se podle teorií měla jmenovat právě Xbox Infinity, kvůli sladění jmen produktů od společnosti Microsoft. Máme tu Windows 8, Windows Phone 8 a Xbox Infinity, pro které je symbolem uzavřená smyčka nápadně připomínající číslici 8 by se společnosti Microsoft patrně velmi líbila. Napovídá tomu i to, že Microsoft v uplynulých měsících koupil řadu internetových domén, mezi kterými byla například doména Xbox8.com.

Nový Xbox by se měl prodávat od $299 výše, nicméně datum vydání je spekulace^2. Microsoft by určitě rád stihnul předvánoční trh, ale možné je i vydání až v příštím roce.

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama