apple-reaguje-na-levne-tablety-s-androidem-23-rijna-predstavi-ipad-mini
Apple Novinka Apple reaguje na levné tablety s Androidem. 23. října představí iPad mini

Apple reaguje na levné tablety s Androidem. 23. října představí iPad mini

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 10. 2012 12:30 5

Americká technologická firma Apple rozeslala vybraným médiím pozvánku na prezentační akci, na které představí své nové produkty. K představení iPadu mini, o kterém se v posledních měsících živě spekulovalo, dojde příští úterý, 23. října v 19 hodin našeho času.

Reklama

Text v pozvánce naznačuje, že Apple představí více novinek. Dalším produktem patrně bude třináctipalcový MacBook Pro s Retina displejem. Možná dojde i k odhalení nové generace stolních počítačů iMac.

Nejlevnější varianta iPadu mini s 8GB pamětí by mohla stát zhruba 6300 korun, naznačily to informace prodejního systému jednoho z německých e-shopů. Do prodeje by se mělo dostat šestnáct variant sedmipalcového tabletu.

Na rozdíl od minulé akce, která se uskutečnila v Centru umění Yerba Buena, tisková konference proběhne v Kalifornském divadle v San Jose.

Analytik společnosti Topeka Capital Markets, Brian White, se domnívá, že Apple by mohl prodat ve 4. čtvrtletí pět až sedm milionů jednotek nového tabletu. Podle Amita Daryananiho z RBC Capital Markets by mohl najít cestu ke koncovým zákazníkům dokonce osm milionů iPadů mini.

Apple reaguje na levné tablety s Androidem. 23. října představí iPad mini
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Mashable

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama