iphone-5-pry-jiz-opousti-tovarny-je-tohle-on
Apple Novinka iPhone 5 prý již opouští továrny. Je tohle on?

iPhone 5 prý již opouští továrny. Je tohle on?

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

29. 7. 2012 06:00 13

Podle některých zdrojů již funkční vzorky iPhonu 5 opouští továrny. Na internetu se objevily fotky pravděpodobně nefunkční makety, která by se měla používat v továrnách jako vzorek.

Reklama

Nástupce telefonu Apple iPhone 4S stále není na světě a vše okolo něho jsou jen spekulace, ale pravidelně se tyto nepotvrzené informace objevují na různých webech. Kdysi se například objevil jistý render nového iPhonu, který by měl mít především nový menší konektor a pár drobných kosmetických změn.

Stejný telefon se teď objevil jako reálný kus, ovšem na první pohled to vypadá na maketu. Ovšem vychází přesně ze stejného renderu. Jedná se o bílou verzi, která je pravděpodobně stejně velká jako současné verze iPhone 4 a 4S. Najdeme zde menší systémový konektor, ke kterému se nám přesunul z vrchní strany i 3,5mm konektor Jack. V rovině spekulací by tento malý konektor mohl být i Thunderbolt.

 iPhone 5 prý již opouští továrny. Je tohle on?
i Zdroj: PCTuning.cz

Na přední straně se nám také udála kosmetická změna a to přesunutí webové kamerky ze strany hlavního reproduktoru nad něj.

Podle některých zdrojů se již iPone 5 musí vyrábět a podle dalších má zpoždění. Nicméně podle šéfa výrobních závodů Foxconn, který telefony iPhone a tablety iPad pro Apple vyrábí, nový iPhone 5 zadupe vlajkovou loď Samsungu Galaxy S III do země. Myslíte si, že bude takto vypadat nový iPhone?

Zdroj: VR-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama