bylo-oznameno-nove-survival-mmorpg-the-war-z-se-zombiemi
Novinka Bylo oznámeno nové Survival MMORPG The War Z se zombiemi

Bylo oznámeno nové Survival MMORPG The War Z se zombiemi

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

21. 7. 2012 10:00 4

Zombie apokalypsa se ukázala být skvělou dojnou krávou. Po úspěšné modifikaci Army II s názvem DayZ byl oznámen vývoj The War Z, kde opět budete bojovat proti nemrtvým a shánět jídlo a zbraně.

Reklama

Vývojáři z Hammerpoint Interactive pracují na hororové survival akci The War Z. Ta vás zavede do světa plného zombií, které si na vás budou chtít pochutnat a ostatních hráčů, jejichž úmysly dopředu neznáte. Přesně tak, jak to máte rádi z DayZ. Jenomže War Z nebylo naroubováno na hardcore válečný simulátor, ale je naprogramované pěkně od píky.

Bylo oznámeno nové Survival MMORPG The War Z se zombiemi
i Zdroj: PCTuning.cz

Mapa hry, na kterou se může připojit až 250 lidí najednou bude velká mezi 200 - 400 čtverečními kilometry a v zásadě budou dostupné dva herní módy. Normal, při kterém bude moct být vaše postava po chvíli znovu oživena a Hardcore, při kterém je smrt finální a musíte začít hrát znovu.

Můžete se samozřejmě těšit na RPG prvky. Budete sbírat zkušenosti, učit se nové skilly a v každém RPG musí být bezpečná lokace pro nákup vybavení a odpočinek před neustálým nebezpečím.

Za hru se nebudou platit žádné měsíční poplatky a Hammerpoint Interactive se bude starat o chod serverů se hrou, ačkoliv si každý bude moct založit svůj vlastní. 

The War Z vyjde na podzim, uzavřená beta proběhne teď v létě.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama