amd-vydalo-nove-ovladace-grafickych-karet-catalyst-12-6-a-betaverzi-12-7
Novinka AMD vydalo nové ovladače grafických karet - Catalyst 12.6 a betaverzi 12.7

AMD vydalo nové ovladače grafických karet - Catalyst 12.6 a betaverzi 12.7

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

29. 6. 2012 12:00 5

Jedny z nich jsou certifikované pro Windows a ty druhé jsou teprve ve fázi beta testování.

Reklama

Jedná se tedy o vůbec první ovladače od doby, kdy se AMD rozhodlo nebombardovat nás každý měsíc pravidelnými updaty svých Catalystů, ale pouze tehdy, kdy to opravdu bude nutné. Certifikované ovladače Catalyst 12.6 WHQL opravují řadu potíží, které s nimi jejich uživatelé měli. Beta ovladače tyto změny také obsahují a jako bonus přidávají ve hrách trochu toho výkonu navíc.

AMD vydalo nové ovladače grafických karet - Catalyst 12.6 a betaverzi 12.7
i Zdroj: PCTuning.cz

Z opravených chyb jmenujme vyřešené problémy s přechodem do úsporných režimů, potíže při přehrávání dějových videí ve hře Call of Duty: Black Ops za použití Crossfire, artefakty ve hře Heroes and Generals DX 11 anebo chyba, která způsobovala BSOD při kombinaci Crossfire + Eyefinity s Radeony řady 7000. Opravy se také dočkal bug, který zapříčiňoval vypínání zvuku, které probíhalo vypínáním / zapínáním připojené HDTV televize.

Jak je napsáno výše, Catalyst 12.7 beta tyto opravy také obsahuje a navíc přidává výkon v několika hrách. Nad stažením necertifikovaného ovladače by se měli zamyslet především majitelé a fanoušci Elder Scrolls: Skyrim, protože v této hře by měli uživatelé zaznamenat až 25% nárůst výkonu. 15% porce fps navíc by si měli užit hráči Total War: Shogun a na dvojciferné číslo zvýšení výkonu (v procentech) a tudíž prožitku ze hry dosáhla i závodní hra Dirt 3 (10%).

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama