zbran-na-zombie-od-nvidie-nebo-ne
Novinka Zbraň na Zombie od Nvidie, nebo ne?

Zbraň na Zombie od Nvidie, nebo ne?

Z. Obermaier

Z. Obermaier

27. 4. 2012 18:54 63

V průběhu týdne dorazil zvláštní balík od Nvidie, tipujte s námi k čemu to páčidlo nakonec bude ...

Reklama
Zbraň na Zombie od Nvidie, nebo ne?
i Zdroj: PCTuning.cz

Už za pár hodin (zítra) bude představeno něco nového od Nvidie. Upřímně jde o nejpodivnější launch produktu co za ty roky co píšu pro PCT, pamatuji. To co bude zítra představeno (a my vám to jako jediní v ČR ukážeme o pár hodin později) totiž zatím nikdo neviděl, ani žádný z výrobců nebo novinářů :) Dokonce produkt neznají ani někteří zástupci Nvidia. Jak říkám, jde o hodně netradiční launch, více si povíme až budeme moci říct více (po NDA). Jisté je pouze datum, už za jeden den a devět hodin bude "něco " představeno ...

Zbraň na Zombie od Nvidie, nebo ne?
i Zdroj: PCTuning.cz

Hi Zdenek, we are sending a crowbar to you. Maybe you can use it for something ... Stay Tuned! (Zdeňku, posíláme ti páčidlo, možná se ti bude k něčemu hodit, zůstaň naladěn!)

Zbraň na Zombie od Nvidie, nebo ne?
i Zdroj: PCTuning.cz

Možná jste zaregistrovali, že Nvidia nejvýznamnějším médiím poslala tento týden zvláštní balík. Několik vyvolených webů se také pochlubilo na svých stránkách, že dostali "crowbar" nebo-li páčidlo, tedy spíše páčidélko. Na skutečném, ocelovém páčidle je nápis: FOR USE IN CASE OF ZOMBIES OR ... což volně přeloženo znamená: Buď proti Zobíkům, nebo ... a nekompletní logo Nvidie.

Invaze Zombíků zřejmě nehrozí, tedy je páčidlo určené k otevření "něčeho". Druhou část páčidla ale zatím dostala jen hrstka vybraných novinářů, zbytek se pravděpodobně dočká během příštího týdne. Ptáte se co to je? - My to už víme, ale vy si to tipněte v komentářích ... jsem zvědav kdo na to kápne.

PS. Před pár dny jsme vám prozradili některé šťavnaté detaily o GeForce GTX 670, můžete si ji klidně předobjednat i v CZC, za 9300 Kč s DPH může být vaše. Já ale spíše radím počkat na testy a lepší startovní ceny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama