uvedeni-geforce-gtx-670-se-blizi
Novinka Uvedení GeForce GTX 670 se blíží

Uvedení GeForce GTX 670 se blíží

Z. Obermaier

Z. Obermaier

25. 4. 2012 14:11 18

Už jen pár dní zbývá do uvedení dalších grafik GeForce 600 architektury Kepler, podívejme se ..

Reklama
Uvedení GeForce GTX 670 se blíží
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle původního plánu, měly být další GeForce 600 do desktopu dávno na trhu. Nvidia ale ladila výrobu u TSMC a až po jejím současném vylepšení, se rozhodla konečně nové karty uvést. Jelikož výroba v TSMC vázla, nebylo zkrátka dost čipů na launch. Problémy se částečně vyřešily a čipů je nyní již dostatek. Co nás čeká? - Podívejme se.

Podle zpráv kolujících webem, se už za pár dní ukáže duální GeForce se dvěma jádry GK104. Tuhle zprávu nemůžeme potvrdit ani vyvrátit :), však uvidíte sami. Upřímně přiznávám, že dosud nevím datum uvedení a zdali vůbec něco uvedené bude :) Co ale vím jistě, jsou data o jiné kartě.

Uvedení GeForce GTX 670 se blíží
i Zdroj: PCTuning.cz

Vrabci na střeše cvrlikali u Fudzilly i dalších webů, a vyzvonili, že se chystá uvedení levnější GeForce GTX 670. Podívejme se jaké by mohla mít specifikace. Už minulý měsíc jsem vám říkal, že žádná GeForce GTX 670 Ti neexistuje a nebude uvedena, model jež přijde se jmenuje klasicky GeForce GTX 670. Mohl by mít 1344 CUDA jader na frekvenci 900 MHz, 2GB pameti s taktem 5,5 GHz a výkon někde kolem Radeonu HD 7950. Ptáčci dokonce vyzvonili i cenu, měla by být v ČR někde kolem 9000 Kč s DPH. Pokud sledujete web, tak jste možná zaznamenali i datum uvedení jež se uvádí někde jako 10.května. Já jen mohu říci, že je to dřív nebo později, neřeknu ale jestli o den, dva nebo tři, ale zkrátka to není desátého. S více informacemi se přihlásíme ...

Zdroje: 3DCenter, TechpowerUp, Fudzzila

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama