japonske-scythe-predstavilo-nove-pocitacove-zdroje
Novinka Japonské Scythe představilo nové počítačové zdroje

Japonské Scythe představilo nové počítačové zdroje

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

2. 4. 2012 12:00 3

Nově představené PSU nemají žádnou cool barvu, odnímatelnou kabeláž a ani nijak úžasnou účinnost. Jsou ale docela levné.  

Reklama

Nově představená řada sestává z modelů, jež jsou schopny dodat 500, 600 a 700 W. Jejich energetická účinnost je stanovena na 80 plus bronze, což je skoro ta nejhorší varianta. Při 20% zatížení mají tedy tyto zdroje účinnost 81%, při 50% zatížení účinnost 85% a nakonec při 100% zatížení pak 81% účinnost.

Japonské Scythe představilo nové počítačové zdroje
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak jsem již uvedl, zdroje Gouriki nemají odnímatelnou kabeláž. Ta však není ani nijak svázaná dohromady, jednotlivé kablíky proto budou zabírat ve skříni spousty místa a bránit průchodu vzduchu. Ten bude skrz zdroj protlačovat klasický 12 cm větrák, který se bude v závislosti na modelu točit rychlostmi od 450 ot./min. při nejpomalejším chlazení nejméně výkonného modelu až po 1650 ot./min. - nejvýkonnější model, nejrychlejší otáčky.

Zdroje mají aktivní PFC filtry, dále pak ochranné obvody OCP, OVP, OTP, SCP a UVP. Kromě napájení desky se můžete těšit na jeden šesti-pinový PCI-E, jeden 6 + 2 pinový PCI-E, minimálně dva kabely na napájení PATA disku a u nejsilnějšího modelu bude možnost připojit až 8 SATA zařízení.

Japonské Scythe představilo nové počítačové zdroje
i Zdroj: PCTuning.cz

Ceny budou následující: 500W za $72, 600W za $84 a nakonec 700W za $96.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama