peklo-zamrzlo-supertelefon-galaxy-s-iii-ma-pry-1080p-displej-a-ctyrjadrovy-procesor
Novinka Peklo zamrzlo, supertelefon Galaxy S III má prý 1080p displej a čtyřjádrový procesor

Peklo zamrzlo, supertelefon Galaxy S III má prý 1080p displej a čtyřjádrový procesor

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 2. 2012 10:30 51

Připravovaný nástupce modelu Galaxy S II je vybaven 4,8palcovým displejem a čtyřjádrovým procesorem s vysokým taktem. Jeho zadní kryt je poté vyrobený z keramiky, vyplývá to ze zpráv serveru BGR.

Reklama

Samozřejmě je nutné přihlédnout k faktu, že se jedná o čiré spekulace. Vše bude potvrzené nebo vyvrácené až v okamžiku, kdy bude jedna z nejočekávanějších novinek letošního roku oficiálně představena.

Hlavním stavebním prvkem se stane zřejmě vlastní SoC řešení Samsungu s označením Exynos 4412, který je vyráběn 32nm procesem a přilepen na GPU jednotku Mali-400.

Nepřehlédněte:

Samsung nepředstaví na MWC Galaxy S III

Obrazovka má podle posledních virtuálních drbů nabídnout vysoké rozlišení a extrémní hustotu bodů na palec (ppi). Údajně se dočkáme Full HD rozlišení s poměrem stran 16:9.

Pokud by to byla pravda, současná vlajková loď Androidu – Galaxy Nexus, kterou shodou okolností také vyrábí Samsung, a vlastně i ostatní smartphony, by z přímého porovnání nevyšly dobře, neboť jejich displeje mají „pouze“ HD rozlišení 1280 × 720 pixelů.

Další novinkou je zadní kryt, respektive materiál, z něhož je prý vyroben. Namísto často kritizovaného plastu bychom se měli dočkat zesíleného keramického materiálu, s nímž jsme se v oblasti mobilních telefonů dosud nesetkali.

Lepší je také dvojice kamer, ta přední má mít rozlišení dva megapixely, zadní by mohla zachytit až třináct megapixelů.

Podpora superrychlých sítí 4. generace LTE je takřka jistotou, stejně jako operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich, nad nímž bude pracovat proprietární grafické rozhraní Touchwiz, nezaměnitelný prvek všech smartphonů Samsungu postavených na mobilní platformě Googlu.

Peklo zamrzlo, supertelefon Galaxy S III má prý 1080p displej a čtyřjádrový procesor
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: BGR

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama