samsung-galaxy-s-ii-slavi-uspech-20-milionu-prodanych-kusu
Novinka Samsung Galaxy S II slaví úspěch: 20 milionů prodaných kusů

Samsung Galaxy S II slaví úspěch: 20 milionů prodaných kusů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 2. 2012 08:00

Jeden z nejpopulárnějších modelů s Androidem, který se dá dnes v obchodech zakoupit, se stal jedním z nejlépe prodávaných mobilů všech dob.

Reklama

Nejpopulárnější smartphone ze stáje korejského výrobce slaví další rekord. Modelu Galaxy S II se na celém světě prodalo již více než 20 milionů kusů, vyplývá to ze zprávy Samsungu na jeho oficiálních webových stránkách.

Nepřehlédněte: Potvrzeno: Samsung nepředstaví na MWC Galaxy S III

Na dosažení této mety potřeboval přibližně deset měsíců. V dubnu loňského roku se začal prodávat v Jižní Koreji, později byl dostupný i v dalších částech světa.

Předchůdce Samsungu Galaxy S se zatím prodalo 22 milionů kusů. Oba modely jsou suveréně nejprodávanějšími smarthony s Androidem.

Galaxy S II je špičkově vybavený přístroj s dvoujádrovým procesorem a Super AMOLED Plus displejem. V anketě o Mobilní telefon roku britského magazínu What Mobile získal ocenění „Telefon roku“.

Fanoušci Androidu a technologií obecně ale vyhlížejí v současné době již pomalu jeho nástupce – Galaxy S III. Všichni se těšili, že korejský výrobce představí svůj nový „uber Android“ na MWC 2012, které odstartuje co nevidět, ale nestane se tak.

Samsung tak raději učiní na samostatné akci v příštích týdnech, aby se mu dostalo odpovídající publicity.

Samsung Galaxy S II slaví úspěch: 20 milionů prodaných kusů
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama